РЕСТОРАНТ ВЕРДИ

„Гагарин“

Работно време: от 11:00 до 23:00 ч. Понеделник -почивен ден Резервации:
0882 660 177
Пловдив
ул. "Барикадите" № 18, гр. Пловдив
  • Места: 66
  • Градина: 56
  • WiFi
  • Паркинг
left right