Франчайзинг

След 22 години опит в ресторантьорския бизнес, днес верига пицарии Верди включва:

6 ресторанта
2 обекта за бързо хранене
2 обекта за доставка по домовете
1 обект за кетъринг, ситуиран в голяма хранителна верига

Успешен Бизнес план

От 2009 година предлагаме и възможността за закупуване на франчайз. Обекти пицарии Верди, които са на франчайзери, имаме в Пловдив. Нашата франчайз система предоставя възможност за ексклузивитет, цялостно обучение и подкрепа относно рекламата. През годините сме разработили стандарти, които гарантират успешния ни бизнес вече над 20 години. Те включват тествани в практиката методи на работа, които са описани детайлно в специален наръчник с професионални съвети. Целта ни е да подпомогнем максимално стартиращия бизнес на франчайзингополучателя, така че вложената инвестиция да бъде с бърза възвръщаемост. Срокът на договора е с 5-годишна валидност, а най-големите предимства са ниските такси и доказания професионализъм.

Инвестиция във франчайз на пица и паста ресторанти Верди

Според конкретния обект, първоначалната франчайз такса е в порядъка между 3,000 и 15,000 евро. Необходимо е всеки предприемач да предвиди месечните си такси за реклама в размер на 2% от доходите и месечните отчисления между 5 и 8%. Отново типът на обекта определя и размера на допълнителната инвестиция, свързана с изграждане на франчайз на пицарии Верди. Тази инвестиция е между 30,000 и 70,000 евро и възможният срок на възвръщаемост е 12-24 месеца.
За стартирането на франчайз на пицарии Верди, не е необходимо кандидатите да имат предварителен опит в ресторантьорския бизнес. Предприемачите могат да бъдат от всеки град или курорт в страната. Нашата компания предлага своите изпитани техники за управление на пицарии Верди, превърнали ни в един от лидерите в бранша.

За стартирането на франчайз на пицарии Верди, не е необходимо кандидатите да иматпредварителен опит в ресторантьорския бизнес. Предприемачите могат да бъдат от всеки град или курорт в страната. Нашата компания предлага своите изпитани техники за управление на пицарии Верди, превърнали ни в един от лидерите в бранша.

Стимулираме кандидатите, които желаят да отворят втори обект, като им предлагаме много добри отстъпки за всеки последвал франчайз. Закупуването на наш франчайз може да се извърши и на разсрочено плащане – на вноски или лизинг, но тази опция се определя според конкретния случай.

За повече информация: 03101 2013, 0700 111 99